Wysłany: 2010-07-25, 11:12 Problem z zapisaniem gry
Witajcie
Mam do was ogromną prośbe o pomoc,
Miałem przyjemność nabyć najnowszych Sttelers'ów (mam teraz fajną figurke budowniczego )Jednak moja radość nietrwała długo po zainstalowaniu gry wszystko było cacy odpaliłem więc kampanie na początek.
Jakie było moje zdziewiennie gdy po 5 minutach gra mi się sama wyłączyła.
Po kilku próbach doszedłem do tego że problem ten pojawia się w momęcie zapisania gry,
nieważne czy jest to auto save quick save czy zapis z poziomu menu gry.
Gra się zapisuje izaraz po tym fakcie się wyłącza :/Przeglądałem rużne fora chyba całe google i wiem ze taki problem był do v1.02 tylę że ja mam 1.07 więc teoretycznie problemów niepowinno być.
Próbowałem włączać i wyłączać synchronizacje zapisów, uruchomiać gre jako administrator i nic to niedało, zaraz po zrobieniu save gra się wyłącza
Huh trudno jest tu cokolwiek stwierdzić, ja mam neta 8mb stałe IP i nigdy nie miałem problemów z połączeniem, może te 512 to już dla S7 za mało? Jeśli jednak występuje tu problem z połączeniem to może skontaktuj się z linią pomocy TP ale nie sądzę żeby w czym kolwiek pomogli...
Ulubione Settlersy: Settlers II, III, IV, VII Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 30 Lis 2009 Posty: 201 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-29, 17:04
To nie problem łącza tylko jakiegoś błędu w grze, proponuję zdeinstalować i zainstalować jeszcze raz cały program. Jeśli to nic nie da to napisz do pomocy technicznej ubisoftu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum