Nie, nie mam problemu w połączeniu się z poczekalnią. Już to załatwiłem z pomocą techniczną Ubisoftu (pozdrowienia dla pani Kasi). Ale samo zalogowanie się to nic. Wczoraj rozegrałem pierwszą grę i jestem trochę skołowany, szczególnie przez brak konieczności karmienia górników. Najważniejsze to stawiać mnóstwo kopalnii i posterunków, aby szybko rozszerzyć swoje królestwo i zdobyć jak najwięcej skrzyń rozrzuconych na mapie.
Obowiązkowo należy wybrać Egipcjan, bo oni idą na ilość, a na pewno nie będzie czasu na sadzenie drzew. Gospodarka typowo destruktywna, mnóstwo wież oraz warowni, żeby było kim atakować.
W związku z tym tematem mam dwa pytania:
1. Jakie są wasze strategie na grę on-line?
2. Może umówimy się na partyjkę? Jakoś cienko widzę granie z graczami, którzy całą grę nie raczą się odezwać, choćby w agresywny sposób (pewnie potrafią tylko po niemiecku).
Zdaję sobie sprawę, że takie uproszczenie można wyłączyć, ale akurat jakiś niemowa zakładał grę .
Miło, że ktoś odpisał, ale szczerze mówiąc, liczyłem bardziej na posta w stylu: "to może jutro około 20?"
aha skoro jest już ten temat to pozwólcie ze się dołącze czy miales na poczatku jakies problemy z zalozeniem gry w the settlers oczywiscie stworzenie gry po zalogowaniu?
P.S POzdro dla marco63pl
P.S pisze poprawnie po polsku
Skoro chcesz pisać poprawnie po polsku to stosuj polskie litery, poza tym każdy wykrzyknik lub pytajnik powyżej jednego to zbędna nadaktywność emocjonalna- Hubertus
[ Dodano: 2010-05-21, 16:38 ]
oki hubertus pozdro dla marco63pl i dla hubertusa tez xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum