Ulubione Settlersy: s3 i s6 Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 783 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-12-03, 19:00
chętnie zagram z tym że nie wiem czemu w s6 ciągle mnie wywala z gry grałem już 2 razy i raz mnie wywaliło po prawie godzinie, a raz na samym początku Pisałem o tym na oficjalnym forum ubisoftu ale niespecjalnie się tym ktoś zainteresował
_________________ "Wiedzcie że jest, bo ktoś musi być , bo tak łatwiej żyć, bo w to można uwierzyć"
Cześć ja również chętnie z kimś pogram, preferuję pokojowe rozgrywki z ewentualnie paroma bitwami.
Jakby co piszcie na GG 468025 jestem zazwyczaj po godzinie 20tej.
Pozdrawiam.
Sybirak
A ja wygrałem u was settlersy i jestem bardzo zadowolony. . Gram od 3 ale najbardziej grywalna dla mnie była czwórka...ależ to klimat był ;D. 6 część też super, kampanii jeszcze nie przeszedłem bo jestem człowiekiem wychowanym na warcrafcie, starcrafcie oraz csie wiec gralem w nia tyle aby zrozumiec mechanike gry i szarżą na multipleya . Przegrana oczywiście i odrobina doświadczenia...jedyną wadą settlersów jest to że każda rozgrywka pochłanią ogromną ilość czasu . Zagrał bym jakieś 2n2 bo sam nie czuje się pewnie. Gram tylko w piątki lub w soboty lub w niedziele. W razie czego pisać.
_________________ "Roland wali krzepko i Oliwier takoż; i arcybiskup wali więcej niż tysiąc razy"
Ulubione Settlersy: II, III & VI
Wysłany: 2010-02-20, 11:24
No ja również witam i również z chęcią pogram, jestem przy końcówce kampanii z podstawki i świetnie mi się gra a oczywiście z dodatkiem multiplayer?
u mnie jest dosyć unormowany czas wolny/pracy codziennie od około 17 mogę grać no i weekendy, no i oczywiście jak u każdego trzeba brać pod uwagę różne możliwości że coś mi wypadnie itp ;p jakby co gg jest w profilu
ostrzegam że początkujący jestem jeśli chodzi o multi
_________________ "Łatwo jest być odważnym za murami miasta."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum