witam. posiadam zlota edycje settlersow 10 lecie z dodatkiem wikingowie, zainstalowalem i wszystko pieknie ale gra sie wiesza i w podstawce i w dodatku i tu i tu. Podczas gry zacina sie myszka dzwiek zapetla i tylko hard reset nie wiem co zrobic, nawet miekki reset nei pomaga zaden klawisz nei dziala z klawiatury, nic kompletna klapa, jest to wersja 11758, sciagnalem jakiegos patcha 9801 ale to nic nie daje, nie wiem o co chodzi, zaznaczam ze mam orginalna wersje !!! prosze o pomoc moze ktos tez tak ma, zwisa w roznym momencie przewaznie juz w 1wszej misji zalozmy po jakis 30 minutach gry. HELP
[ Dodano: 2009-06-21, 20:58 ]
ustawilem odswiezanie ekranu na 85hz bylo 60hz moze to pomoze choc watpie , bo przeciez gra sie uruchamia i gra sie normalnei nic nei klaszczy plynnie sie porusza...
mialem juz te stery do grafy to po odpaleniu misji w setlersach kampani bo caly czas o tym mowa niebieski ekran i piszczenie wrocilem do starych sterow i juz ok, tzn dalej sie zwiesza ale dziala
[ Dodano: 2009-06-26, 23:37 ]
udalo sie ukonczyc 1wsza misje, mam nadzieje ze juz bedzie w porzadku i nie bedzie zwisa. Zainstalowalem tego directa thx ziom. Gra super ale boli ze nie da sie laczyc dwoch drog przebiegajacych blisko siebie rownolegle, co smieszniejsze to ze dalo sie to zrobic w czesci pierwszej z 1993 roku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum